MÖVENPICK BalaLand Resort Lake Balaton - Luxury hotel - Szilveszteri fergeteg a Balalandban

Szilveszteri fergeteg a Balalandban

Szilveszteri fergeteg a Balalandban

A 2024-es év utolsó napján kalandozásra indulunk Willy Foggal a francia Riviérán! 007-es ügynökként egy izgalmas napot töltünk együtt, miközben búcsút veszünk az évtől.

A délelőtt során a gyerekeknek kis kémekként lesz lehetőségük felfedezni a szállodát és a Family Parkot. Animátoraink rejtvényekkel és szigorúan titkos küldetésekkel várják őket. Ebéd után Monacóba indulunk, hogy a gyermekek részt vehessenek a Forma-1-es Nagydíjon. Ugrás a versenyautóba, és nézzük meg, ki tudja meghódítani a világ egyik legnagyobb kihívást jelentő Forma-1 pályáját!

Szilveszter estéjén mindenki oldalán ott áll a szerencse! Próbáld ki magad ruletten és blackjacken a Casino Royale-ban! Ne felejtsétek el kipróbálni szelfiboxunkat sem, hogy megörökítsétek a Riviérán töltött legjobb pillanatokat. Táncold végig az éjszakát! Egy nagyszerű zenekar és DJ gondoskodik arról, hogy örömmel és fantasztikus zenével vágjunk bele az új évbe.

Ha éjfélt üt az óra, gyönyörködjünk a lélegzetelállító tűzijátékban a Balaton partján, és ünnepeljük együtt 2025 beköszöntét!

 

A csomag felnőttek számára 425 EUR-tól indul fejenként (kétágyas szobában, megosztva egy másik felnőttel), amely tartalmazza az összes fent említett programot, illetve a csokoládéóránkat 15 órakor, a pazar svédasztalos vacsorát mediterrán ízekkel, az ajándék Sauska pezsgőt, éjféli snacket és levest, valamint az újévi bővített reggelit.
Gyermekek számára (3-11 éves korig, a szülők szobájában) 43,80 EUR plusz/fő, illetve 0-2 éves korig ingyenes.

Book this offer
  • Szilveszteri fergeteg a Balalandban
X