MÖVENPICK BalaLand Resort Lake Balaton - Luxury hotel - Világkörüli őszi szünet a BalaLandban!

Világkörüli őszi szünet a BalaLandban!

Világkörüli őszi szünet a BalaLandban!

Iskolaszünetben sem lesz ok az unalomra a BalaLandban! A hotel és a Family Park állandó programjai mellett csupa izgalmas meglepetéssel várjuk vendégeinket.

A hatalmas kalandparkban medencék, szaunák, masszázs, játszópark, VR-szobák, lézeres akadálypálya és sok más élmény várja a családokat. A szünet néhány napja alatt könnyedén körbejárhatjuk a világot Willy Foggal – ellátogathatunk San Franciscóba, a piramisokhoz, a kínai nagy falhoz, párbajozhatunk a vadnyugaton, vagy hazatelefonálhatunk a ködös Londonból.

A képzeletbeli világkörüli utazás után a magyar folklór nappal térünk vissza a Balatonhoz, október 26-án. Az egész család megismerheti a magyar népművészeti hagyományokat – a kézműves foglalkozások mellett még táncra is perdülhetünk a délutáni táncház során.

Természetesen az októberi élmények nem lennének teljesek Halloween nélkül! A szellemes hangulatot tökfaragással, arcfestéssel és kézműves programokkal garantáljuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ugyan a szünet nem a tanulásról szól, az érdekességekre mindig nyitottak vagyunk. Tartsanak velünk az utazó planetáriumba, és fedezzük fel együtt az Univerzum csodálatos világát!
Nem kérdés, ha őszi kikapcsolódásról van szó, a BalaLandban a határ a csillagos ég.

Book this offer
  • Világkörüli őszi szünet a BalaLandban!
X